Ο πιο ήπιος τρόπος δημιουργίας ανάγλυφων, όμορφων πινελιών μαλλιών με ένα εργαλείο χειρός. Κάντε τις διαδικασίες σας με τις βελόνες GenuLine ™ και αφήστε το SofTap® Color να κάνει τα υπόλοιπα! Αυτή η μέθοδος δίνει καθαρές πινελιές με απαλό άγγιγμα.

Το SofTap® έχει πειραματιστεί με την πάροδο των ετών για να δώσει στους τεχνικούς μια πιο κομψή λύση για τα χτενίσματα. Χρησιμοποιήστε τις νέες βελόνες GenuLine ™ για να δημιουργήσετε την πιο απαλή, φυσική εμφάνιση! Αυτές οι βελόνες είναι: Εύκολο να μάθουν οι τεχνικοί, άνετοι για τους πελάτες και τους επαγγελματίες, θαυμάσιες στο να δημιουργούν εξαιρετικές πινελιές μαλλιών και να έχουν ομοιόμορφη απόθεση χρώματος.

Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει:

Πώς να χρησιμοποιήσετε καμπύλες βελόνες SofTap® με την τεχνική GenuLine ™

Πώς να σχεδιάσετε χτενίσματα για τα φρύδια

Βήμα προς βήμα διαδικασία για το πώς να δημιουργήσετε χτενίσματα χρησιμοποιώντας τις βελόνες GenuLine ™

Πώς να δημιουργήσετε τις πιο φυσικές εμφανίσεις τριχών

Πώς να επιλέξετε τα σωστά χρώματα για τους πελάτες σας

Βίντεο πραγματικών διαδικασιών

Στο τέλος του μαθήματος, μπορείτε να λάβετε τον τελικό διαγωνισμό για να κερδίσετε το πιστοποιητικό σας στο θεωρητικό στοιχείο της τάξης των μαλλιών. Αυτό το μάθημα θα παραμείνει στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, ακόμη και αφού έχετε ολοκληρώσει και περάσει το κουίζ στο τέλος του μαθήματος.

Επειδή η εκπαίδευση δεν μπορεί να επιστραφεί από την τράπεζά σας, δεν θα υπάρξουν επιστροφές χρημάτων μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής για μια τάξη. Φροντίστε να κάνετε προεπισκόπηση του δείγματος του μαθήματος και να ελέγξετε την περιγραφή του μαθήματος πριν πληρώσετε το μάθημά σας. Ευχαριστώ!


*** Κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας, χρησιμοποιήστε το όνομά σας όπως θα θέλατε να εμφανίζεται στο πιστοποιητικό σας ***


Επιλέξτε ένα πρόγραμμα τιμολόγησης και εγγραφείτε


Διαφορετικές πινελιές για διαφορετικούς λαούς

Μάθετε τα μοτίβα περιγράμματος μαλλιών, πώς να αλλάζετε σταδιακά την κατεύθυνση των μαλλιών και πολλά άλλα!

Θεωρία χρωμάτων

Αυτή η τάξη βοηθά στην επιλογή χρωμάτων για πινελιές τριχών

Επιλογή και χρήση βελόνων

Μάθετε πώς να επιλέξετε τα σωστά εργαλεία για κάθε τύπο πινελιάς τριχας

Είμαι η μεγαλύτερη κόρη των ιδρυτών της SofTap® , Mike και Alexis Lawson, και γενική διευθύντρια διαδικασίας παραγωγής για την SofTap® Inc. Μεγάλωσα ακούγοντας το μαλακό ήχο που κάνει η εμφύτευση του χρώματος στο δέρμα. Οι γονείς μου ανέπτυξαντην sofTap® στην πρώιμη παιδική ηλικία μου. Έμαθα πώς να εφαρμόζω μόνιμα καλλυντικά όταν ήμουν 18, ενώ σπούδαζα χημικός μηχανικός στο κολέγιο. Αποφοίτησα σε ηλικία 21 ετών από το Κρατικό Πανεπιστήμιο χημικών μηχανικών του Σαν Χοσέ με εξειδίκευση στα Βιοϋλικά.Συνήθως το πτυχίο αυτό απαιτεί ένα πενταετές πρόγραμμα σπουδών, αλλά το έκανα σε τέσσερα, ενώ ταυτόχρονα εργαζόμουν βοηθώντας την μητέρα μου τα Σαββατοκύριακα.

Μετά το κολέγιο παντρεύτηκα, και βρήκα το επαγγελματικό σπίτι μου στη SofTap®, όπου άρχισα να βελτιώνω προϊόντα και υπηρεσίες. Ένιωσα σαν στο σπίτι μου! Επανασχεδίασα το softaps.com το 2010 και ξανά το 2018. Ανέπτυξαόλα ταφυλλάδια μας, δελτία τύπου, σχεδίασα online μαθήματα, και δημιούργησα κάποια νέα προϊόντα. Μεταξύ εμπορικών εκπομπών και καθημερινών δραστηριοτήτων, συνέγραψα επίσης τον Έλεγχο Λοιμώξεων για την Τέχνη του Σώματος το 2014, με την εξαιρετική και αναντικατάστατη βοήθεια του Αλέξη και της Αθηνάς. Αυτό το βιβλίο εγινε γρήγορα το βιομηχανικό πρότυπο για την ασφάλεια σε μόνιμα καλλυντικά, καιδεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευτυχισμένη δημιουργώντας ένα τόσο χρήσιμο εργαλείο για τους τεχνίτες συναδέλφους μου.

Το 2017 έγινα μητέρα ενός υπέροχου αγοριού και στη συνέχεια απέκτησα άλλο ένα αγόρι, λίγο πριν το Συνέδριο ® SofTap το2019! Όπως οι γονείς μου πριν από μένα, και όπως πολλοί από εσάς, θεωρώ τα παιδιά μου ως το μεγαλύτερο επίτευγμά μου. Βρίσκω την ισορροπία μεταξύ της εργασίας και της ζωής μου και μου δίνει κίνητρο και θεμιτή πρόκληση για το καλύτερο. Ελπίζω να φέρει πολλές νέες και συναρπαστικές ανατροπές στηSofTap,® και όπως πάντα ελπίζω να σας φέρει ένα λαμπρό και δημιουργικό μέλλον στα μόνιμα καλλυντικά!